Joaca responsabil

PROTECTIA MINORILOR  utilizarea platformei si a Serviciilor EXPERT CONSULTING ON-LINE S.R.L  sunt strict interzise minorilor.

Fiecare Client si/sau posibil Client trebuie sa aiba minim18 ani in momentul cererii de înregistrare a unui Cont de client al site-ului www.clubulpariorilor.ro – respectiv EXPERT CONSULTING ON-LINE S.R.L   impune și respectăreguli foarte stricte in ceea ce priveste accesul minorilor la platforma si Serviciile Expert Consulting Online foloseste o procedură de cunoastere a clientilor (numităKnow Your Client, KYC), aplicabilă din momentul imediat urmator crearii Contului de joc, la depunerea si retragerea fondurilor; aceasta procedură implică verificarea vârstei si datelor Clientului EXPERT CONSULTING ON-LINE S.R.L   își rezervă dreptul de a efectua controale suplimentare si de a actiona în consecință in cazul in care exista suspiciuni asupra varstei Clientilor, închizând deîndată orice cont cu privire la care există suspiciunea că ar fi deținut sau utilizat de un minor.

 Fondurile din contul de joc vor fi reținute și virate la bugetul statului, conform reglementărilor legale aplicabile.

Pentru protecția minorilor, Clientilor le sunt recomandate urmatoarele:

a.să limitați intervalul de timp în care minorii pot accesa internetul

b.să instaleze programe de control parental

c.să protejați Contul de joc și accesul la dispozitivul folosit printr-o parola

d.să nu lase niciodată o sesiune de joc deschisă sau nesupravegheată.

JOC RESPONSABIL Scopul participării la jocurile de noroc îl reprezintă divertismentul și recreerea.

Jocurile de noroc pot aduce pagube financiare, de aceea EXPERT CONSULTING ON-LINE S.R.L   face eforturi pentru prevenirea riscurilor pe care activitatea le poate produce Clienților,

 EXPERT CONSULTING ON-LINE S.R.L   sustine si respectă ideea participării responsabile la jocul de noroc.

 În concordanta cu principiile participării responsabile la jocul de noroc, EXPERT CONSULTING ON-LINE S.R.L   va sprijini Clienții să înțeleagă și să prevină riscurile participării la jocul de noroc. În acest scop:

a.Nu vom permine accesul la platforma si Servicii minorilor.

b.Vom oferi Clientilor informatii despre jocul responsabil si pericolele la care se pot expune

c.Nu vom exploata vulnerabilitatea Clienților și vom pune la dispoziția acestora mijloace pentru prevenirea si limitarea dependentei de jocuri de noroc;

d.Ne vom asigura ca personalul EXPERT CONSULTING ON-LINE S.R.L   este instruit si pregatit sa actioneze conform principiilor jocului responsabil.

EXPERT CONSULTING ON-LINE S.R.L  recomandă Clienților:

a.Să nu foloseasca niciodata bani care le sunt necesari in alte scopuri

b.Să joace si sa utilizeze platforma de joc si Serviciile EXPERT CONSULTING ON-LINE S.R.L   doar pentru amuzament, divertisment si recreere.

c.Să nu participe la jocuri de noroc daca sunt deprimati, obositi, suparati sau sub influenta bauturilor alcoolice sau a medicamentelor.

d.Sa decida in prealabil cat de mari pot fi pierderile acceptate

e.Sa ia pauze regulate in timpul utilizarii Serviciilor EXPERT CONSULTING ON-LINE S.R.L 

   In cazul in care EXPERT CONSULTING ON-LINE S.R.L  consideră că activitatea de jocuri de noroc a unui Client îi va cauza acestuia probleme de ordin financiar sau personal, își rezervă dreptul de a închide Contul de joc al respectivului Client și va ghida respectivul client catre un centru specializat in identificarea si tratarea problemelor cauzate de jocuri de noroc.

AUTOEVALUARE SI CONSILIERE

Pentru a ajuta Clientii in a determina daca jocurile de noroc reprezinta o problema pentru acestia , EXPERT CONSULTING ON-LINE S.R.L  recomandă autoevaluarea periodică, răspunzând la următoarele întrebări:

a.V-ați luat liber de la serviciu sau de la studii pentru a vă juca?

b.Jocul vă afectează relațiile personale (familie, prieteni)?

c.Finanțarea jocurilor a devenit mai importantă decât responsabilitățile dvs financiare față de familie?

d.Jocul vă afectează sănătatea (probleme cu somnul, auto-neglijare, izolare, depresie, stres, dificultăți comportamentale)?

e.Ați simțit remușcări sau regret după de v-ați jucat sau ați simțit nevoia de a vă întoarce la joc cât mai curând, pentru a câștiga mai mulți bani/a vă recupera pierderile?

f.Ați jucat pentru a vă plăti datoriile sau a acoperi un deficit financiar?

g.Ați jucat peste limitele financiare și de timp pe care vi le-ați impus?

h.Ați împrumutat bani sau ați vândut ceva pentru a vă finanța jocul?

i.V-ați gândit la a acționa ilegal pentru a vă finanța jocul?

j.Aveți probleme cu consumul de alcool și/sau droguri?

k.V-ați gândit la auto-vătămare din cauza jocurilor (ex: sinucidere)?

l.Ați observat un comportament violent sau agresiv la dvs după sau în timpul jocului?

Cu cât numărul de răspunsuri afirmative la aceste întrebări este mai mare, cu atât există o șansă mai mare ca jocurile de noroc să fi devenit o problemă pentru Client iar acesta este rugat sa contacteze serviciul de suport clienti EXPERT CONSULTING ON-LINE S.R.L  sau sa apeleze la un specialist in domeniu.

Inregistrare gratuita pana pe 15 iunie 2021.

X